Flygplanet lyfte kl 20:20. På flyget fanns det skärmar så man kunde kolla på film mm. Vi kollade lite på filmer, sedan serverades middag och efter det somnade hela familjen och sov hela natten, trots att vi kanske inte sov jättegott eftersom det är svårt att sova på flyg.
På morgonen serverades frukost ungefär kl 6, men det blir ju lite krångligt med tidszonerna eftersom att det är 2 timmars tidsskillnad mellan Storbritannien och Sydafrika. Men när klockan då var 6 i våra huvuden var hon 4 i England.
Vi landade kl 6 i engelsk tid, alltså kl 8 i våra huvuden. Kl 8:55 gick nästa plan till Köpenhamn och innan dess drack mamma och pappa kaffe och vi drack varsin smoothie.
Detta flyget tog bara 2 timmar så kl 11 engelsk tid, 12 svensk tid var vi framme!
Vi hämtade våra väskor, men vi var tvungna att reklamera Isas för hjulet hade gått sönder.
Sedan satte vi oss i bilen som stått på parkeringen och tog på oss våra dunjackor :'( som legat i bilen, och så åkte vi hem.